neljapäev, 2. mai 2013

Agility päev

1 mai algas kell 10 kui panin koerad autosse ja sõitsin põllule, et lasta neil ennast soojaks joosta ja vajalikud toimingud enne võistlusi ära teha ning siis suundusin Loole, kus toimusid nii agility võistlused kui eksamid. Akoer korraldas eksamid A1 ja A2 klassidele, ülejäänud klassidele olid võistlused. Kohtunikuks oli Anne Tammiksalu.
Kuna oli plaan Lottega tema esimene debüüt teha õhtusel võistlusel ja kindlasti tahtsin ka Maia kirja panna, siis mõtlesin, et kuna see ikkagi praegu viimane sisevõistlus, panene Tooru ka kirja. Tooru võistles viimati täpselt aasta tagasi. Aga kuna trenni teen ikka ja kiirus on tal ka väga hea enda kohta, siis nii saigi otsustatud, et kui juba minna, siis kõigi koertega.
Maia panin A1 klassi kirja, on aeg ametlikult juba võistelda, Tooru A2 klassis nagu ikka ja Lotte osales õhtul Eesti Terjerite Meistrivõistlustel debüüt klassis (kohtunikuks Tiina Jürjo).
Võistlemist alustas Maia, iseenesest oleks isegi päris hästi läinud kui ta oleks viitsinud joosta :) Saime esimesel hüpperajal 5KP aga kuna ta oli nii uimane ja viga tuli ka tõkkest mööda jooksmisel, siis tuli sisse ka ajaviga, teisel agilityrajal lasin disklahvi panna, kuna ta jättis viimase slaalomipulga vahele ja ma ei näinud mõtet seda parandada, sest kiirus oli nagunii kehva. Eks näis millal see periood hakkab läbi saama, ta alati peale jooksuka lõppu suht rahuliku olemisega.
Tooru panin kirja ainult ühele agility rajale. Ise jäin temaga ikka väga rahule, jooksis hästi ja oleks puhas rada olnud kui ma ise poleks viga teinud. Tooru puhul peab jooks sujuv olema aga enne pika sirge peal olevat tõket jäin ise seisma ja nii jäi ka Tooru seisma ja sealt saime tõrke. Aga tekkis kohe soov veel Tooru kuhugi kirja panna :)
Õhtu lõppes Eesti Terjerite Agility Meistrivõistlusega, kus Lotte osales debüütklasiss, kokku oli seal kirjas 7 koera. Tulemuseks 3 koht! Jäin ise päris rahule, esimesel rajal tuli kaks tõrget, kuna pole harjunud, et pean koerale tunnelisse minemisel ilusa trajektoori ette tegema aga teine rada kulges ilma tõrgeteta ja no tal on enda kohta päris hea kiirus. Imestasin, et 3 kohta saime, kuna kõik koerad olid nii tublid ja kiired. Kokku oli terjereid sellel võistlusel lausa 57.
Kogu võistluspäev lõppes päris hilja, kell 22 jõudsin alles koju. Ja ainuke halb asi selle päeva juures oli see, et ma unustasin oma tooli koju :)

Minu ja Lotte kaks jooksu


Maia ja Tooru jooksudest kahjuks videosid ei ole.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar