esmaspäev, 15. juuli 2013

Ogre näitused

Juba kuu aega tagasi tekkis mõte minna 13 juuli Ogresse Cane Corso erikat vaatama. Eelmine aasta osalesin Maiaga ja kohal oli veel paar corsot Eestist aga see aasta ei olnud plaanis Maiat kirja panna, ainult niisama vaatama tahtsin minna. Kuna Eestist oli tegelt mitu corsot sinna minemas, siis oli asi otsustatud.
Tava näitusel algas corsode ring kell 9.30, seega pidin 6 paiku startima hakkama, et enne ringi algust ikka kohal olla ja kuna pidin ühte corsot ringis näitama, siis tahtsin enne veidi trenni ka teha. 
Minu näidatav corso osales emaste avaklassis, tulemuseks SP2 ja SK. Kusjuures avaklassis olidki ainult eestlased :) Ja parimaks emaseks sai ka Eesti koer ning nii TP kui VSP tulid ka meile (isane koer tegelt ei ole Eesti koer aga hetkel elab Eestis) :) Kokku osales 13 corsot.





Peale tavanäitust hakkas ka suht kohe corso erikas, kus oli kirjas 38 koera, kohtunikuks Danilo Giorgio Itaaliast. Mulle meeldis kohtuniku juures see, et ta hindas väga põhjalikult ja rääkis kõvahäälega, mis talle koera juures meeldis ja mis mitte, lisaks põhjendas oma valikuid ka kohtade järjestamisel.


Meie seltskond (kuigi tegelt oli veel kolm koera kaasas):



Pärast näitust juhtus üks huvitav õnnetus :) Nimelt läksin koertega põllupeale jalutama ja tagasiteel läks Maia ojja ennast jahutama ja nii kui ta oli jalgupidi vette läinud, kargas saarmas Maiale esikäppa kinni, Maia ehmatas ja hüppas välja. Käpas oli üks sügavam auk ja üks väiksem aga tegi päris palju valu, sest Maia täitsa niuksus ja hoidis käppa. Kaks päeva lonkas aga tundub, et nüüd hakkab korda saama. Täna tegime esimest korda pikema jalutuse ja peale kiiret jooksmist korra hoidis käppa aga muidu õnneks lonkamist enam ei olnud.

2 kommentaari:

  1. Aitäh, vaatasin fotki lingi piltidega ka läbi. Mulle alati meeldib nimedega koos pilte vaadata.
    Ja jeerum mis õnnetus Maiaga.. Poleks sellise asja peale ise tulnudki.

    VastaKustuta
  2. Mulle loomaarst ka ütles, et selline rünnak on ikka väga harukordne :D

    VastaKustuta