laupäev, 26. oktoober 2013

TAKO SK võistlus 26.10.13

Laupäeval, 26.10.13, toimus TAKO korraldatud SK võistlus, kohtunikuks pidi algselt olema Kaidi Juurik aga toimus muudatus ja uus kohtunik oli Vladislava Akimova Lätist.
Maia tulemuseks III koht, III järk võitja klassis.

Ise jäin Maiaga väga rahule, üks meie parimaid võistlusi võitja klassis. Maia meeleolu oli väga hea, kohati isegi liiga hea, kuna hakkas hantliga mängima või nagu kohtunik ütles, et "tantsis" :)
Kiirused olid väga head ja enamus elemente tuli välja ka, välja arvatud pulga toomine, kuna algul võttis pulga suhu, siis lasi maha, vaatas teised ka üle ja siis tõi alles õige pulga. Õige pulga leidmisega ei ole tal kunagi probleeme aga ta tegi seda sama asja ka viimases trennis ja kahjuks nüüd ka võistlusel, et võttis, pani maha ja siis võttis uuesti.

Kohtunik oli seekord ikka väga karm ja kohati andis ka väga kummalisi hindeid aga no sinna pole väga midagi teha. Meeldis see, et ta pärast kommenteeris kõiki sooritusi.



See oli meie selle aasta viimane SK võistlus, järgmine aasta siis SK2 klassis võistlema.

Peale võistlust käisime Yavoriga põllul, kus Maia sai oma energia välja joosta. Ta viimasel ajal üldse väga energiline, nii trennides kui niisama jalutades .)






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar