esmaspäev, 10. märts 2014

Dea esimesed trennid

Nädalavahetusel toimusid Deal esimesed päris oma trennid :) Siiani olen trenni teinud kodus või võtnud mõnda trenni ta kaasa ja peale oma koerte trenni siis temaga veidi harjutanud või mänginud aga nüüd hakkasin käima nii SK-s kui kaitsetrennis temaga.
SK trennis on praegu põhirõhk meeleolul, veidi tegime mõnda lihtsamat harjutust nagu kõrvaletulek maiusega ning istu ja lama harjutusi. Siia kutsumist tegin palliga ja pärast harjutasin liikumiselt lamama minekut, mida tegin ka palliga, kuna mänguasi sobib talle üldiselt paremini kui toit.

Kaitsetrennis proovisime vaadata, mida ta nutsust arvab ja kuidas ta võõraga mängib. Võõra inimese mingit probleemi ei ole aga nutsu tagaajades tahtis seda käppadega püüda ja alles siis hakkas vaatama, et kuidas seda kinni võtta. Pärast üritas juba õhust ka haarata.

Kuna tal nüüd hambad vahetunud, nädalavahetusel tuli viimane titekihv ära, siis saan kodus ka rohkem sikutamist teha. Praegu ongi nii, et hommikul lähen Deaga õue, mängin veidi nutsuga, siis teen palliga kuulekuse harjutusi ja siis jälle sikutame nutsuga :)

Ahjaa, tegelt Dea käib ühes trennis veel, näitusetrennis ja seal oleme juba esimesest päevast käinud, mil ta Eestisse saabus, kuna siis oli just trennipäev :)

Video Dea esimesest kaitsetrennist:



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar