neljapäev, 20. juuni 2013

Koertega Leedus

Peale näitust olime veel kaks päeva Leedus. Esimesel vabal päeval otsustasime minna koertega Leedu metsadesse matkama. Kuna seal on igalpool siiski majad ka, siis saime tutvuda nii Leedu metsade kui ka kohaliku külaeluga. Igas maamajas on koer, enamasti lausa mitu aga minu üllatuseks olid nad alati kõik kinni, enamasti ketis. Seega ei tekkinud kusagil mingit hetke, kus oleks pidanud oma koerte pärast muretsema kui külavahel kõndisime. Peale matka läksime jälle jõe äärde ujuma ja õhtuks tagasi oma majakesse. Ja selle ööbimisega oli see lahe asi, et maja kõrval oli tiik, kus elasid konnad ja nad olid ikka väga lärmakad :) Isegi öösel nad kisasid.

Ei saanud jätta seda lindistamata :) Seda peab kuulama, näha pole midagi:



Metsas avastasime väga palju kukeseeni :)

Hommik algas meil kohvi joomisega terassil, kus koertel oli ülevaade kogu territooriumile ja konnatiigile :)





Pärast läksime matkama





Üritasin mõlemast koerast ka seisupilti teha



Järgmine päev hakkasime Läti poole sõitama ja otsustasime käia ära ka Nida poolsaarel. Ühel pool on seal väga ilusad liivarannad aga autoga kuhugi parkida ei tohi, pidi ikka vaeva nägema, et leida lõpuks  see koht, kuhu saaks auto panna ja koertega randa minna. Rahvast oli rannas küll aga õnneks see rannajoon on nii pikk, et sai ka koertega olla :)

Kui randa jõudsime, siis leidsime sealt hunnikute viisi surnud putukaid, kes haisesid päris vastikult.


Õnneks nad olid ainult ribana rannaääres, seega sai neist eemale minna. Vesi just väga soe ei olnud aga koertele sobis küll.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar