neljapäev, 20. juuni 2013

Näitus Birštonases

Kuna pidin töö asjus mitu päeva Lätis olema, tekkis mõte, et äkki on samal ajal Leedus mõni näitus, kuhu Maia kirja panna. Leidsin, et sel ajal toimub Birštonases näitus ja oligi asi otsustatud, Maia ja Lotte said kirja.
Näituse koht oli väga ilus, ühel pool männimets ja teisel pool jõgi ja piisavalt ruumi kõigile.

Esimesena läksin ringi Maiaga, tulemuseks hinne suurepärane ja omas klassis I koht ning sert, kokkuvõttes jäime nö parimate emaste seas teiseks, kuigi Leedus sellist asja ei valita vist. Pärast tuldi veel uurima, et miks Maia ei võitnud, kuna esimeseks ja kokkuvõttes ka TPks tulnud koer ei olnud üldse nii hea :) Aga kohtunik kommenteeris seda sellega, et Maia silm on liiga hele, tema ei saa midagi paremat anda :)


Peale corsode ringi oli paar tundi aega enne kui Lottega oli vaja ringi minna ning pildistasin siis meie telgi juures olevaid ringe :) Minu üllatuseks oli selliseid koeri väga vähe, keda meil tavaliselt palju (dobermannid, amstaffid) ja keda oli palju, olid corsod (9 koera), asiaadid (13-14 koera).

Vene kääbuskoeri oli kokku 5, 3 neist noorteklassis, kus Lottegi. Tulemuseks hinne suurepärane ja teine koht oma klassis, seega ei saanud kahjuks midagi.


Näitusel oli kaasas loomulikult ka Tooru, kes siis telgis uhke näoga koeri uudistas.


Peale näitust läksime oma ööbimiskohta, mis asus Jurbarkase linna lähedal jõe ääres. Kohe meie maja lähedal oli väga mõnus liivarand, kus kedagi peale meie ei olnud ujumas.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar