esmaspäev, 25. november 2013

Agility võistlused

Nädalavahetusel toimusid TAKO korraldatud AG võistlused, laupäeval olin A0 jooksude ajal abiks, vahepeal käisin koertega trennis ja siis jõudsin veel tagasi ka A3 jooksusid vaatama. Algul mõtlesin, et ei hakka Vikit halli sisse võtma, seal palju rahvast ja koeri, jään võistlejatele ette aga kohapeal selgus, et tegelt on ikka päris hea võimalus temaga sees veidi trenni teha, kuna tal oli söögiaeg ka juba. Algul jäi Viki ukse peal vaatama, et kas ikka tasub sisse tulla aga kuna kohe olid tuttavad ees, siis lasin neil Vikile pai teha ja niisama juttu rääkida ja mängida ja siis oli Vikil tuju väga hea. Mulle meeldib tema puhul see, et kui toit on käes, siis ta teistest inimestest ja koertest ei tee üldse välja ja valmis toidu nimel alati midagi tegema. Kella 18 paiku läksin koju ära, kuigi A3-l oli üks jooks veel ees.
Pühapäeval olid mul nii Maia (A1 klassis) kui ka Tooru (A2 klassis) kirjas. Kuna Viki oli ka minu juures, siis hommikul käisime corso kutsikatega väljas, peale seda kiirustasin ruttu Loole, et Maiaga kaks rada joosta. Esimesel rajal saime oma esimese puhta raja 0 tulemusega A1 klassis, maksi klassis osales lausa 18 koera. Selle puhta tulemusega saime ka II koha. Jooks muidu oli suht ok aga alguses jäi Maia liiga palju ringi vaatama ja tegelt selle peale läks ka mõtetult aega. Teine jooks oli sellesmõttes parem, et ta ei vahtinud ringi aga saime kusagil viimaste takistuse juures disklahvi. Sellest väga kahju ei olegi, kuna nagunii oli juba kaks viga kirjas.
Kohtunikuks oli Algirdas Valciukas Leedust.

Maia I jooks

ja Maia II jooks

Pärast Maia jookse algas kohe ka A2 võistlus, Tooru oli samuti ainult kahel rajal kirjas. Esimesel jooksul saime suht kohe disklahvi, kuna Tooru valis poomi asemel slaalomisse mineku, mis mind tegelt isegi üllatas. Teine rada oli täitsa rahuldav, saime pikkushüppe riivamise eest 5KP ja kokkuvõttes 7 koht maksi klassis, kus osales 16 koera.

Tooru II jooks

Rajad olid päris huvitavad, mõlema koeraga oli hea joosta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar