pühapäev, 17. november 2013

II rühma näitus

16.11.13 toimus Viimsi Spordihallis II rühma näitus, kus kirjas 12 corsot ja kohtunikuks Soren Wesseltoft Taanist.
Kuna olin näitamas 5 corsot, siis oli kohati üsna kiire koerte vahetamisega.
Esimesena näitasin isast beebit Sting Corso Imperium "Monster", tulemuseks TP beebi ning lõppvõistlusel saime parimaks beebiks :) Beebiklassis on corsod alati nii armsad ja eriti kui nad veel kupeeritud on, seega on neil lõppvõistlustel päris head võimalused midagi saada :P



Järgmisena näitasin emast beebit A Victory for Eaglemount Primo "Viki", tulemuseks VSP beebi.


Isastest suurtest näitasin avaklassi koera Eaglemount Daybreaker "Derby", tulemuseks VH, kohtunikule koer väga meeldis aga ütles, et pea on liiga suur corso kohta.



Peale Derbyt läksin kohe ringi emase juuniorklassi koeraga Eaglemount Ecterine "Yette", tulemuseks VH, kohtunik oleks tahtnud paremaid pea proportsioone ja liikumisel rohkem jõulisust aga sellega ma ise väga ei taha nõus olla, kuna Yette on suur koer ja väikeses ringis joostest on tegelt suht raske seda kõige paremat jooksu just saada.


Ja viimasena läksin oma koeraga ringi Eaglemount Maya Bernadetta "Maia", tulemuseks SP, SK, PE2.


Maiat käisid katsumas nii kohtunik kui ka harjutuskohtunik, seega enamus piltidel on keegi Maiat katsumas :) Maia kirjeldust hetkel käepärast ei ole aga meelde jäi esimene lause: very nice feminine.

Kohtunik ise oli suhteliselt karm, corsodest ainult 3 said hindeks SP, SK ning ta katsus koeri väga põhjalikult, mida polegi ammu näinud.

Igatahes oli väga lahe päev, mulle ikka meeldib kui corsosid on palju :)

Mõni pilt ka lõppvõistluselt:








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar