reede, 13. juuni 2014

Cane Corso erinäitus Lätis

6 juunil toimus Lätis järjekordne corso erinäitus, kohtunikuks oli Ernesto Di Maio Itaaliast, kellel on kennel "Dell Antler" ning kasvatab lisaks naapoli mastifitele, snautseritele ka loomulikult corsosid, lisaks on ta ka veterinaar.
Näitus toimus väga ilusas kohas ja korraldus oli ka väga hea.
Eestlasi oli päris palju osalemas, 12 koera vist umbes, kokku oli näitusel 62 corsot.

Mina näitasin kutsikaklassis Dead, kes sai 7 koera seas 4nda koha, võib öelda, et päris hea tulemus, kuna tal ei ole veel hambumus nii nagu peab.








Deaga on lahe näitustel käia, kuna ta tunneb ennast nii hästi igas olukorras. Kuna ringis oli 7 koera, siis oli palju ootamist ja Dea kasutas võimalust mõnuledes rohu sees ja minu süles :)

Isastest näitasin Monsterit, kes osales juuniorklassis, kus kokku 8 isast juuniorit. Ja suureks üllatuseks oli tulemuseks esimene koht ning saime ainukesena ka PP ehk olime serdi väärilised ja saime ka Läti juunior serdi. Edasi parima isase valikul 4 sekka ei saanud ja tõu parima juuniori valikul oli Monster VSP juunior.







Emastest juunioritest läksin ringi Vikiga, kokku oli ringis 5 koera ja tulemuseks jälle suureks üllatuseks esimene koht :) Viki on alles 10 kuune aga kohtunikule meeldis väga tema elegants, Viki sai samuti ainukesena PP ning Läti juunior serdi ja tõu parim juuniori valikul oli TP juunior. Edasi läksime parim emase valikule, kus Viki sai suure, suure hulga emaste seas teiseks, ehk PE2.





Igatahes väga super tulemused Eesti koertelt, sest kutsikaklassi esimene oli ka Eesti koer ning Kenia ja Kostja said ka väga head kohad.

Ja ilm oli ka tegelt suht ok, alguses oli väga palav ja päike paistis, siis hakkas sadama, läks külmaks ja lõpupoole läks jälle väga palavaks. 

Piltide autorid Ivi-Triin Vahera, Natali Korolkova, Ettel Ilumäe


2 kommentaari:

  1. Tere! Dea on väga kena corso. Kui vana ta on? Me plaanime võtta corso ja see värvus on väga meeltmööda. Kas Te 1.veebruaril näitusele tulete?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere, jaa olen 1. veebruari näitusel olemas ja kindlasti võib mu üles otsida, olen seal mitut corsot näitamas. Heameelega võin corso valikul abiks ka olla :) Võime näitusel kokku saada ja rääkida või võid mulle kirjutada liviakask@yahoo.com

      Kustuta