esmaspäev, 16. juuni 2014

Näitused Leedus

14-15 juuni toimusid Leedus, Birštonases rahvuslikud näitused, kuhu plaanisin Maiaga juba ammu minna ja mõtlesin, et panen Dea ka kirja. Kuna Mari Liis tahtis Monsteriga ka tulla, sai otsustatud ka Frida kaasa võtta.

14.06.14 oli corsode kohtunik Dainora Sudeikiene, Leedust. Kuidagi väga kummaline kohtunik ja üsna selline tuim, ei saanudki nagu aru, et kes mis tulemuse üldse sai. Hea oli muidugi see, et ta seletas vähemalt, mis koera juures ei meeldi, ise ta inglise keelt ei rääkinud muidugi.
Kokku oli corsosid 7.
Meie koerte tulemused: Monster VSP juunior ja VSP, Frida kutsikaklassis esimene ja Dea ainult promising, Maia kõigest VH ja mis kummaline oli, kohtunik ütles, et Maial on joostes saba liiga püsti. Joostes peabki saba püsti olema ja siiani on alati Maia sabaasetust just kiidetud, seega see oli kuidagi väga imelik märkus kohtuniku poolt aga no lisaks sellele ei meeldinud talle ka Maia hele silm, millega olen nõus.

15.06.14 oli kohtunik Irina Azen, Valgevenest. Siiani on mul Valgevene kohtunikega positiivsed kogemused olnud ja nii oli ka seekord, väga tore kohtunik, õnnitles osalejaid ja oli väga positiivne ning suhtles inimestega, eelmise päeva kohtunikuga ei anna võrreldagi.

Meie koerte tulemused: Monster TP juunior ja TP, Frida kutsikaklassis esimene ja Dea teine ning Maia VSP. Maia oli ka "Show Winner" ehk kirjeldusel oli olemas tähis N, mida just vaja oligi. Selle tulemusega saan Maiale kinnitada LT CH tiitli ja ühtlasi ka BALT CH.

Frida ja Dea kutsikaklassis. Mari Liis sai Frida näitamisega väga hästi hakkama :)







Peale näitust tegime ka niisama ilupilte, kuna näitus toimus jõe ääres, siis oli ilus koht pildistamiseks.






Näitus oli väga mõnus, kahjuks ilm oli suht jahe ja kohati sadas vihma, seega telk oli väga kasulik ja vajalik. Dea tundis ennast väga hästi, kuna ta oli telgis mul enamasti lahtiselt, puur oli ainult üks kaasas, siis Deale meeldis telgist välja piiluda, et näha, mis toimub :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar