esmaspäev, 7. juuli 2014

Nädalavahetus Pärnus

Panin Maia 6.07 Pärnusse agility võistlusele kirja, kuna tahaks ikka seda viimast puhast rada, et saaks ülemineku A2te ja kahjuks ülejäänud võistlustele, mis juulis, augustis toimuvad, ei saa ma minna, siis oligi see ainuke võimalus suvel võistelda. Kuna sama ajal oli ka Pärnu näitus, siis oli hea võimalus ka sealt läbi käia ja corsosid vaadata ning Amurile kaasa elada.

A1 jooksud algasid 10.30, täpselt samal ajal kui corsode ringa aga jooksin Maiaga ainult kahte agilityrada, seega sain ennem corsod ära näha.

Esimesel rajal sai Maia kolmanda koha maksi klassis, eelviimase tõkke ajas maha, seega saime 5KP (ei tulnud kahjuks puhas rada) aga no kiirust polnud olla, seega ka väike ajaviga sisse. Kuna väljas oli 30 kraadi sooja ja päike, siis see ei ole Maia jaoks, vähemalt võistlemise mõttes. Teisel rajal saime disklahvi, mis oli väga ok, kuna seal kukkus vist kaks pulka nagunii.
Tegelt ma mõtlesin kuni laupäeva õhtuni, kas on mõtet minna Maiaga jooksma, kuna oli ju teada, et ilm on kuum ja ma tean, et ta on siis väga palju aeglasem aga kuna nii ehk naa tahtsin Pärnusse minna, siis ikka osalesin.
Tegelt tahtsime pärast võistlust minna ka Doberani kohvikusse mis on täpselt mereääres (ja lasta koerad merre) aga no seal oli sellise ilmaga nii palju rahvast ja rand rahvast, autosid täis, nii et  otsustasime mitte minna, lasin koerad ühes väga mõnusas kohas jõe ääres vette ujuma, mille nii muuseas leidsime ja sõitsime suvila poole tagasi ja käisime hoopis ühes teises kohvikus söömas :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar