neljapäev, 15. oktoober 2015

Näitused Lätis

Mõtlesin, et teen postituse siis kui pildid ka ülesse pannakse aga kuna neid siiani ei ole, siis ei viitsi enam oodata :)
3.10 toimus Riias Terjerite ja Molosside erinäitus, corsosid hindas Helen Tonkson Eestist. Kokku osalemas lausa 20 corsot, tõotas põnev päev tulla.
Kuna corsode ring algas alles kell 14, siis saime suht normaalsel ajal liikuma hakata, eestist oli osalemas 8 corsot.
Beebiklassis näitasin Floydi (esimene näitus tema jaoks), kellega trenn on juba päris hästi välja tulnud aga näitusel ta liikuda ei tahtnud, tulemuseks VSP beebi, TP beebi oli Contessa.
Isastest oli veel näidata Sultanit, osales noorteklassis, sai hindeks SP1, SK, sert ning kokkuvõttes oli ka parim isane ning lõpuks ka TP.
Emaseid oli mul näidata kolm, Coccy juuniorklassis SP1, SK, sai ka vajaliku juuniori serdi. Noorteklassis näitasin Robit, tulemuseks SP2, SK ning avaklassis Vikit, tulemuseks SP1, SK ning sert.
Jäime ka lõppvõistlustele, kuna need algasid kohe peale corsode lõppu. Seal oli nii, et eraldi beebi ja kutsikate BIS ei toimunud, vaid nii beebi kui kutsikaklassi peale valiti üks koer, kes läks kutsikate BISile, beebi ja kutsikaklassi parim oli meie Contessa ning lõppvõistlusel sai IV koha.
Ja suureks üllatuseks oli Sultan Molosside BIS I! Lisaks sellele valiti veel nii terjerite kui molosside parim koer ja selleks sai samuti Sultan.
Näitusepäev oli väga tore, tulemused olid head (saime kätte vajalikud serdid) ning pärast tähistasime veel Ivi-Triinu sünnipäeva koogi söömise ja šampuse joomisega :)

Piltide autor Ivi-Triin.

Floyd (VSP beebi)

Contessa (TP beebi ning Kutsika BIS IV koht)

Sultan (SP1, SK, SERT, PI, TP, BIS)



Coccy (SP1, SK, JunSERT, PE5)

Viki (SP1, SK, SERT, PE3)

Lõppvõistlusetel aitasin Margotil kasvatajaklassis ka ühte bullikat näidata.


Järgmisel laupäeval toimus jälle Lätis näitus, Valmieras, kirjas 15 corsot. Seekord olid corsod kohe hommikul, seega tõusmine oli väga varajane ja läksime läbi Viljandi, et Viki koju viia ja Mirje peale võtta. Kokku meil autos 4 inimest ja 5 corsot, mahtusime ilusti ära :)

Kahjuks paar päeva enne näitust oli Coccyga varingutrenn ning ta suutis oma jala ära nikastada varingutel otsimisega. Algul mõtlesin, et ei võta teda üldse siis kaasa aga laupäeva hommikul nagu tundus, et ta liigub ilusti ja jalg ei tee muret enam, võtsin kaasa. Näitusel küll kahjuks andis see tunda ja õrn longe oli liikumisel sees. Arvasin, et no mis siis ikka, arvatavasti midagi ei saa range kohtuniku all aga kohtunikule Coccy väga meeldis ja andis hindeks siiski SP. Kui hakkas kohtadele panema, siis ei pannud meid isegi mitte viimaseks, vaid Coccy oli juuniori klassis II ja sai isegi SK :) Kuna meil serti nagunii enam vaja polnud, siis see teine koht oli väga ok meie jaoks :)

Näitusel osales ka Floyd ja seekord oli kõik juba väga palju parem, liikus väga hästi, seisis ilusti ja sai kohtunikult ilusa kirjelduse, olles TP beebi.

Sultan osales noorteklassis, kohtunik noris hammastega, kuid andis siiski SP1, SK, SERT. Isaseid oli päris palju osalemas ning Sultan oli ka PI ja taaskord TP.

Peale näitust läksime sööma ning lasime koertel väljas mängida, lõppvõistlustele tagasi ei plaaninud minna aga kuna mingi hetk vaatasime, et polegi palju lõppvõistlusteni jäänud ja otsustasime siis ikka minna. Floyd ja Sultan lõppvõistlustel midagi ei saanud.

Floyd


Sultan

Coccy

Peale näitust tegime veidi trenni ka Kustiga

Väsinud Floyd lõppvõistlust ootamas

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar