kolmapäev, 21. oktoober 2015

Oili Huotari SK seminar

17.10 toimus Oili Huotari SK seminar, osalesin seal Coccyga.
Kui koolituseinfo välja pandi, siis teadsin kohe, et tahan seekord koos koeraga osaleda, kuna järgmine aasta tulevad uued SK eeskirjad, siis oli hea võimalus ise mõned uued elemendid läbi proovida ja näha kuidas teised teevad neid.
Coccyga oli plaanis õppida edasi saatmist, see on uus element, kus koer tuleb lihtsalt otse edasi saata 10m, millele järgneb peatumise käsk, ning ruutu saatmine. Teiseks tahtsin harjutada pulga hoidmist, pole seda hoidmise osa lihtsalt palju veel teinud ja tahan nii hantli kui pulga toomisel ja otsimisel need elemendid suht eraldi osadena talle selgeks õpetada.

Leelet tegi seminari ajal väga lahedaid pilte.

Edasi saatmist alustasime sellest, et koer õpiks kõige pealt otse ette vaatama ja siis jookseb palli peale, pikalt ei tohi palli ees hoida, et ta ei hakkaks palli otsima, vaid jookseks kindlalt edasi ja pall tuleb siis minu või abilise käest.






Tegin seekord koolitusel videod kõikide koerte harjutustest ja nende õpetamisest, ei viitsinud kirjutada :P

Teine harjutus oli pulga hoidmine, see oli meil juba selge, et ei tohi närida aga nüüd pikendamise hoidmist, lisasime sinna segajaid ja sain juhiseid, kuidas edasi minna.







Tüüpiline Coccy, osakb omale süüa välja meelitada :P




 Seletamise osa on see kõige igavam




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar