esmaspäev, 9. september 2013

Rahvuslik näitus Tallinna Lauluväljakul

7.09.2013 toimus rahvuslik näitus, kus corsodest oli mul näidata isane avaklassi koer Derby ja emane juunioriklassi koer Yette. Kokku oli corsosid kirjas 7.
Kohtunikuks oli Karel Horak, Tšehhist.
Suur kiusatus oli ka Maia selle kohtuniku alla kirja panna aga teatud põhjustel jäi see kahjuks tegemata.
Esimesena läksin ringi Derbyga aga kahjuks kohtunik ei olnud rahul hambumusega ja seega ei miskit head, kui aus olla, siis ma ei mäletagi, mis ta hindeks sai. Kirjeldust ei mäleta enam aga üldjoontes talle Derby meeldis, kuna ta on suur ja tugeva kondiga, täpselt tema maitse.

Pildistas Ettel.



Järgmisena näitasin Yettet, juunioriklassis oli kokku 3 emast aga Yette oli Horaki lemmik. Seega tulemuseks oma klassis esimene, saime ka vajaliku juunior serdi ning Yette oli ka tõu parim juunior. Seejärel hinnati ära avaklassi ja tšempioniklassi emased ja parima emase valikul Horak vaatas koeri ja ütles, et las noorus võidab ja Yette sai parimaks emaseks. Juhuuuu! Horak veel kommenteeris, et 50% on koer ja 50% sõltub tulemus handlerist, ning kiitis lisaks koerale ka mind, väga ilus oli tema viimane kommentaar:  super handler :) Hea on kuulda näituseringis ka kiitust enda kohta :P
Tõu parima valikul sai Yette VSP, Horak ütles: male is male :)






Igatahes väga põnev kogemus kohtunikuga ja üldse väga mõnus näitusepäev.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar