teisipäev, 4. veebruar 2014

Hommikune trenn

Enne kui trennide juurde jõuan pean ütlema, et siiani on mul kodus kõik väga head koerad olnud, võrreldes Dea'ga :D Nii minu enda koerad kui ka Viki, Lotte, kõik on suht tublid puhtuse pidamise kohtapealt ja üksi olemisega ka ilusti hakkama saanud. Dea on siiani need 3 kuud elanud õues, aedikus ja seega kombeid üldse ei ole.
Kuna ma harjutan teda puuriga, siis suht kohe ilmnes probleem, et kui ma tema vaateväljast kaon, hakkab kõva kisa pihta ning selgus et ta pissib ja kakab ka puuri kui häda peale tuleb ja mitte ainult, vaid kui ta sinna kakab, siis teda see üldse ei häiri ja hüppab ja kargab seal sees nagu poleks midagi :) Vot sellise koeraga pole veel kokku puutunud.
Tasapisi on meil käsklus "pissile" juba selge, kuid ikka juhtub, et vahest tuleb tuppa mõni loik ja päeval puuri. Õnneks täna ta ei kakanud puuri, kuna käisin hommikul Koeruses trenni tegemas ja ta sai pikemalt tegelemist, seega jõudis oma hommikused kaks kakamiskorda ilusti ära teha. Tundub, et edusammud on ka üksiolemisega, täna oli ta ikka väga, väga tubli ja on suutnud vaikselt puuris magada.

Hetkel ta kolm kuud vana ja suht totu veel aga vaikselt teeme trenni. Vaatasin, et corsoga on kõige parem trenni tegema hakata 3,5 kuu vanuselt, ennem on ikka kõik nii naljakas, nad suht aeglased ja kohmakad oma liigutustes ja maiuse söömises. Videode pealt vaatasin, et Vikiga ka alustasin 3,5 kuu vanuselt, siis oli juba täitsa õige aeg.

Maiaga tegin kõigepealt trenni, veidi SK asju ja lõppu ka näitusetrenni ning pärast siis Deaga mõnda lihtsamat harjutust ja proovisin ka näituseseisakut.

Video Dea trennist:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar