reede, 14. veebruar 2014

Koerte trennid

Eile võtsin kolm corsot ja läksin Koerusesse trenni tegema. Kõigepealt tegin Vikiga niisama selliseid lihtsamaid asju, mida ta oskab, peamiselt meeldetuletuseks, seejärel tegin Maiaga veidi niisama nipet näpet ja veidi ka SK poole pealt mõninaig asju, mida vaja aegajalt korrata (liikumiselt asendid, pulga toomine, kaugjuhtimine). Viimasena tegin Deaga ning avastasin, et fotoka mälukaart sai täis :) Seega Dea trennist sain filmida ainult ühte osa näitusetrenni kahjuks.
Õhtul käisin veel TAKO hallis, kus tegin ka Deaga trenni ja peab ütlema, et seal ta teeb väga palju paremini, võibolla talle see suur plats meeldib rohkem aga seal on tal kohe selline trennivaim peal :) Hallis panin rõhku rohkem mängimisele, kuna see talle väga meeldib.
Kuigi endiselt mulle tundub, et Dea treenimine on hoopis keerulisem kui Maia ja Viki treenimine :) Eks iga koera treenimine on omamoodi aga Maia ja Viki puhul on see hea, et nad on väga motiveeritud, Viki on tegelt päris hästi motiveeritav ka mängust, kolmapäeval tegin temaga agility trenni ja vahetasin toidu palli vasti, see sobis isegi üllatavalt hästi talle. Dea aga ei ole toidust niivõrd motiveeritud aga samas talle jälle väga meeldib sotsiaalne preemia, mis Viki jaoks ei ole nii oluline. Seega suht erinevad koerad, Maia puhul jälle see, et teda on kerge motiveerida ja ta väga tahab teha aga temas on ka veidi ebakindlust inimeste suhtes, seega selle peale on väga palju tööd läinud. Viki ja Dea puhul seda probleemi ei ole.

Viki trenn:

Maia trenn:
Dea trenn:



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar