laupäev, 23. august 2014

I, II & IX rühmanäitus

Reedel, 22.08.14, toimus I, II ja IX rühma näitus, kus osales 11 corsot :) Kohtunikuks Yolanda Nagler Magal.
Millegipärast on suht tihti nii, et tavanäitustel on hästi palju corsosid ja rahvusvahelistel vähe, reedel oli kirjas 11 corsot ning laupäevasel rahvusvahelisel 6 ja pühapäeval üldse 4.

Reedel olin näitamas viite corsot. Kõigepealt isane juunior Imprezo Polaris Niccolo De Machiavelli "Kostja". Isaseid juuniore kokku 2 ning Kostja tulemuseks SP1, SK, JSERT ning kokkuvõttes parim isane 2.

Piltide autorid Marit ja Sirly.






Järgmisena isane avaklassi koer Eaglemount Daybreaker "Derby", tulemuseks VH.



Emaseid juunior oli samuti 2 ning minu näidata oli A Victory For Eaglemount Primo "Viki", tulemuseks SP2. Kirjeldus: feminine, well proportioned bitch, correct skull & muzzle, balance neck, correct body, little open in front, good ribs & chest, correct angulation behind, sound movement.




Seejärel emane avaklassi koer Eaglemount Dee Dee Deja Vu "Demi", kus samuti 2 koera ning Demi tulemuseks SP1, SK, SERT ning kokkuvõttes parim emane 2.



ja viimasena veteranklassi koer Bianca, tulemuseks VH.





Päris omapärane kohtunik, ma pole veel nii otsekohest kohtunikku kohanud, mõnesmõttes on hea kui ringi minnes kohtunik kohe ära ütleb, mis talle koera juures ei meeldi aga kohati oli see väga kummaline. Aga üldjoontes olid ta valikud suht ok. 
Kuna esimene corso tahtis teda hammustada, siis ma ise arvan, et see rikkus ta tuju ära ja sellepärast ta selliselt ka käitus ja teda väga häiris kui koer keeras pea tema poole katsudes.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar