esmaspäev, 1. september 2014

Agility võistlus

Oma nädalavahetuse lõpetasin agility võistlusega. Algul panin Maia laupäevale kirja aga kuna tahtsin suvilas olla, siis muutsin pühapäevale aga kuna A1 jooksud algasid alles 15.15 siis oli väga kahtlane, kas ma üldse jõuan jooksma või mitte, kuna kell 16 pidin juba trenni tegema. Õnneks sai Karin mind asendada ja läksin Maiaga siis võistlema. Eesmärk oli viimane puhas rada joosta, et saada üleminek A2 klassi.
Maia meeleoli oli väga ok, seekord tegelesin temaga veidi rohkem, et ta ikka esimeseks jooksuks kohe valmis on, ta tavaliselt esimese jooksu ajal veel uimane aga kuna ma teist jooksu ei plaaninud joosta, ei oleks jõudnud, siis keskendusin ainult sellele ühele.
Platsile minnes jäi keegi Maiale veel suht lähedale, mis tekitas temas kohe elevust ja see üldiselt mõjub talle väga hästi :) Esimesed paar tõket oli Maia aeglane aga siis sai hoo sisse ja saimegi puhta raja, korra küll ühe tõkke vastu Maia klõbistas küüsi aga õnneks jäi latt püsti ja viga ei tulnud.
Jäin Maiaga väga rahule ja rada oli ka väga hea. Igatahes olen väga õnnelik, et saime ülemineku A2te.

Pildi autor Jelena Saga

Nüüd jookseb ka teine corso, kes agilityt teeb, A1 klassis ning sattusime ju mõlemad sellele samale võistlusele ja kohe ka koos esikolmikusse. Eva sai samuti puhta raja aga kuna ta oli Maiast kiirem, siis tuli II kohale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar